söndag 27 juli 2014

1.7 Grattis på födelsedagarna!!

Leeann känner att hon har blivit äldre och hennes leder börjar värka. Hon vet inte om hon har räknat rätt, men hon tror att det är idag som hon fyller 47. OM hon har räknat rätt så fyller hon år på samma dag som Tanya, så det var fina presenter hon fick när hon fyllde 32. Hon firar sin födelsedag med lite nya kläder som hon sparat tills nu när hennes kläder blivit för slitna. Att hon fyller 47 betyder också att det är dags för Tanya att fylla 15 och bli tonåring!

Tanya blev nu tonåring och fick egenskapen konstnärlig.

Tanya har börjat få känslor för sin låtsaskompis Snutten. Hon frågar Snutten om han vill bli tillsammans, och han svarar ja! Tanya svävar på moln. Egentligen så borde Leeann vara orolig, men hon är helt förlamad av sorgen efter Stephanie och är bara normal under korta stunder.
Den där förbannade hjorten gör Leeann galen, den kommer tillbaka nästan hela tiden och förstör i trädgården!! 

En kväll går Tanya lite för långt med Snutten, och efter någon månad märker hon en liten bula på magen och mår hemsk illa. Först tror Leeann henne inte, men efter att ha känt på bulan konstaterar hon att Tanya är gravid! Leeann tror knappt att det är sant, Snutten kanske finns på riktigt trots allt!?

Tanyas graviditet har väckt Leeann till liv och nu när trädgården har vaknat igen är det dags för Leeann att börja jobba i trädgården igen, något som uppskattas eftersom att hon får något att göra.

Nu när Tanya ska ta det lite lugnt så älskar hon att spendera dagarna med att blanda olika växter eller måla på väggarna. Mest av allt önskar hon något som Leeann har berättat för henne om, ett staffli.

Tanyas graviditet går väldigt fort fram, onaturligt fort. Det beror antagligen på att babyn är hälften låtsaskompis. Snart är det dags för bebisen att födas och Tanya blir med och mer nervös. Leeann har förklarat för Tanya hur det kommer gå till, och att även om det är läskigt, så är det värt det ändå.

Även Snutten har blivit fascinerad av barnet som växer inuti Tanyas mage och tanken på att bli pappa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar